NYHETER

Ledig kontorplass

Grunnet stor oppdragsmengde har vi ledig kontor for advokat. Advokat1 er et advokatfellesskap med en bred portefølje, som dekker de fleste rettsområder. Vi kan diskutere ulike tilknytningsformer.

 

Ta kontakt med adv. Monica Solberg-Leinebø,

tlf 924 69 775, solberg@advokat1.com

for mer informasjon

HUshutterstock_164731838.png

Sveinung Eliassen

flyttet sin advokatpraksis til Advokat 1 fra nyttår

Kontoret vårt består nå av hele 8 advokater etter at advokat Sveinung Eliassen flyttet sin advokatpraksis til Advokat 1 fra

nyttår. Dette innebærer en styrking av kontorets fagmiljø, spesielt innenfor mange av de sivilrettslige rettsområdene. Advokat Sveinung Eliassen jobber mye med også klienter innen privat næringsliv og det offentlige. Hans inntreden innebærer en klar styrking av kontorets evne og kapasitet til å betjene også denne type klienter. I tillegg har advokat Sveinung Eliassen Møterett for Høyesterett, noe som gjør kontoret enda bedre posisjonert for å kunne bistå i rettssaker, helt opp til Høyesterett om nødvendig.

Advokat 1

Vi har beredskap og er tilgjengelig

Korona-epidemien aktualiserer flere spesielle utfordringer. Våre advokater er like fullt også i disse tider klar til å bistå med juridisk råd og veiledning. Både om spesielle problemstillinger utløst av Korona-epidemien, og rettslige spørsmål av annen art.

Ta kontakt på 4000 3150 eller e-post post@advokat1.com

 

Trenger mer informasjon?
TA KONTAKT
 

Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt på telefon, e-post eller kontaktskjema her

 
Kirkegata 31, Stavanger (inngang Breigata)

Postboks 603 Sentrum,

4003 Stavanger, Norway

God parkeringsmuligheter i både Valberget

parkering eller på Børehaugen.

 

 

Telefon + 47 4000 3150

 

Telefax + 47 51 55 82 00

 

post@advokat1.com